Aubameyangova vila od 16 miliona funti izgleda savršeno, ali ima jednu manu

Novac nije problem, ali...

Aubameyangova vila od 16 miliona funti izgleda savršeno, ali ima jednu manu

Pierre-Emerick Aubameyang si je priuštio prelijepu vilu u sjevernom dijelu Londona i to na mjestu koje je rezervisano samo za najbogatije ljude u gradu. 

Gabonski fudbalski reprezentativac i napadač Arsenala ima sedmičnu platu od 180.000 funti i svakako da ima sredstva da sebi priušti ovakvu ljepotu koju obični smrtnici mogu samo sanjati.

On u novoj vili živi sa djevojkom Alyshom Behague i sa njihovo dvoje djece, ali postoji mali problem, tačnije slatke muke. Kako prenose engleski mediji, Aubameyang je u problemu jer mu ne mogu stati svi automobili u garažu.

Podsjetimo, on posjeduje nekoliko vrsta skupocjenih trkačkih automobila i sgigurno da mu treba ogroman prostor kako bi ih sve smjestio, a za sada ga u novoj vili nema.

Ipak, ne treba sumnjati da će Gabonac i ovaj problem veoma brzo riješiti i da će uskoro moći potpuno da uživa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi