Supruga Avdije Vršajevića objavila emotivnu poruku i fotografiju sina nakon zemljotresa u Izmiru

Na svu sreću oni su dobro

Supruga Avdije Vršajevića objavila emotivnu poruku i fotografiju sina nakon zemljotresa u Izmiru

Endin Čaušević

Razoran zemljotres jučer je pogodio Tursku i Grčku nakon čega je poginulo najmanje 26 osoba, a potraga za mnogima još uvijek traje.

Turski mediji saopštili su da su 24 osobe poginule u priobalnim područjima Turske, odnosno na području Izmira koji je najviše pogođen zemljotresom.

Poznato je da u ovom gradu živi i bh. reprezentativac Avdija Vršajević sa svojom porodicom. Vršajević je već godinama u Turskoj, a trenutno nastupa za Akhisarspor.

Nakon razornog zemljotresa njegova supruga Lejla oglasila se na Instagramu kako bi poručila da su oni dobro.

"Hvala svima koji zovete i pišete. Dobro smo u šoku smo, ali smo dobro. Dovite, mnogo ljudi je izgubilo kuće, živote... Da nam se Allah svima smiluje", poručila je Lejla putem Instagrama.

Ona je kasnije objavila i fotografiju njihovog sina uz opis da u strahu spava u kuhinji i da su spremni za bježanje u slučaju novog zemljotresa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti