Baljić puni baterije za nove izazove: Fotografija na Instagramu oduševila fanove

Odmara na pravi način

Baljić puni baterije za nove izazove: Fotografija na Instagramu oduševila fanove

Endin Čaušević

Bh. stručnjak Elvir Baljić početkom marta napustio je Tuzla City nakon serije lošijih rezultata.

Baljić je na klupi tuzlanskog kluba bio 12 utakmica, ali se zadržao svega pet mjeseci. Nakon toga bh. stručnjak se vratio u Tursku gdje inače živi i odlučio se odmoriti na pravi način.

Bh. stručnjak svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije, a odmor mu je očito došao u pravom trenutku.

Baljić je novom fotografijom oduševio fanove, ali i pokazao da se život u Turskoj vraća u normalu nakon pandemije. Nadamo se da će Baljić napuniti baterije tokom odmora, te da ćemo ga uskoro vidjeti fudbalskoj sceni.

Top Komentari

prka
Bas se lik odmara na pravi nacin i ono bas sam odusevljen njegovom fotografijom. Iskoristio bih priliku da pohvalim novinara koji je to sve odlicno primjetio, barem u mom slucaju a vjerujem i ostali fanovi su veoma odusevljeni. Pa mislim gledaj, tko ne bi bio odusevljen ovom fotkom, ne vidja se cesto da neki idol uslika na popodnevnoj kafi/cedeviti tako da je zaista odusevljavajuce vidjeti ovako nesto.
6 2
Tuzlasjever
Nekada visio u Wintoriusu sa svojim jarEnom Kenom Hasagicem :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi