Balotelli: Čuda se dešavaju, prihvatio sam svoje biološke roditelje

Ne traži više pravu ljubav

Balotelli: Čuda se dešavaju, prihvatio sam svoje biološke roditelje

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli u velikom intervjuu za francuske medije govorio je o svom privatnom životu, ali i o tome da se odlučio smiriti kako bi bio pravi primjer za svoju djecu. No, mnoge je rastužio kada je poručio da više ne traži pravu ljubav.

Balotelli je poznat po svom kontroverznom ponašanju na terenu, a posebno van njega. Ovaj 27-godišnji napadač se nije libio da bude u ljubavnim vezama sa porno zvijezdama, da troši novac na alkohol i skupe automobile, ali čini se da je odlučio da sve to ostavi iza sebe.

Napadač Nice sada ulazi u novu fazu svog života i postao je svjestan da mora biti dobar primjer svojoj djeci. S bivšom djevojkom Raffaelom Fico ima kćerku, dok sa dojučerašnjom djevojkom Clelijom ima sina.

"Istina je, postajem stariji i to se vidi. To je sve prirodno, kako starim tako imam sve više odgovornosti. Način života nije isti kao prije nekoliko godina jer ne želim da djeca gledaju šta radi njihov otac. Kćerku Piju viđam barem jednom mjesečno, dok sina Liona viđam i češće od toga jer je još uvijek beba", rekao je Balotelli, te nastavio:

"Želim sve omogućiti svojoj djeci i zbog toga sam u dobrim odnosima s Raffaellom i Clelijom iako se nismo slagali baš u posljednje vrijeme. Stvari sada idu kako trebaju i želimo našoj djeci omogućiti sve što im treba. Što se mene tiče odustao sam od prave ljubavi, to je tako teško naći. Tražim ženu koja je svjesna kakav sam i da me takvog prihvati. Teško je naći takvu ženu danas".

Poznato je da je Balotelli usvojen od porodice iz Brescije nakon što su ga ostavili njegovi biološki roditelji. Kada je postao poznat oni su se javili, ali je Mario odbijao bilo kakav kontakt s njima. Međutim, priznao je da se i to promijenilo.

"Kada kažem da sam ostario i sazrio onda mogu reći da sam prihvatio i svoje biološke roditelje. Želim napraviti korak naprijed i upoznati ih. Već nekoliko godina smo u kontaktu i često dolaze u posjetu i drago mi je što je tako. Prošlost je iza nas i tako je najbolje za sve", zaključio je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi