Nova djevojka s kojom je Pique varao Shakiru: "Vidjela je poruke, bilo je intimnih susreta"
Foto: Instagram

Bivša Di Capriova djevojka

Nova djevojka s kojom je Pique varao Shakiru: "Vidjela je poruke, bilo je intimnih susreta"

E. Ganibegović

Ovog ljeta su se nakon 12 godina veze razišli Gerard Pique i Shakira.

Navodno je razlog raskida bila Piqueova veza s 23-godišnjom Clarom Chijom Marti, koju trenutno defanzivac Barcelone i ne skriva.

Čini se, međutim, da to nije bila jedina Piqueova nevjera u vezi sa Shakirom. Prije 10 godina igrač Barcelone navodno je imao aferu s Bar Refaeli (37), poznatom manekenkom koja je nekoliko godina bila djevojka Leonarda Di Caprija.

"Problemi su nastali nakon što je Shakira kod Bar Refaeli pronašla Piqueove poruke, ali tu nisu stali. Bilo je i intimnih susreta.

Oglasi

Međusobna nesklonost između mene i Piquea traje nekoliko godina. Oduvijek sam znao šta radi oko Barcelone, zato što je to mali grad", kaže fotograf Jordi Martin, a prenosi Marca.

Top Komentari

Zoilomas
Meni samo nije jasno kome je ova drolja ***** popusila pa se progurala da bude na svjetskim medijima na sve sto se desi u svijetu jer nema nit ljepote nit skole nit zanata nit bilo koje picke materine sem slikanja polu gola ili gola i sirenje na netu. Al ona je dzidza i neko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije