Clara Chia već je uspjela ono što Shakira nije za 12 godina veze s Piqueom

Marca tvrdi

Clara Chia već je uspjela ono što Shakira nije za 12 godina veze s Piqueom

E. Ganibegović

Gerard Pique i  Clara Chia Marti više se ne libe pojavljivanja u javnosti, nakon što je fudbaler ozvaničio rastanak od Shakire.

Nakon što se pojavilo nekoliko fotografija s igračem Barcelone i njegovom novom partnericom, španski novinari iz Marce napisali su:

"Clara Chia postigla je ono što Shakira nije uspjela u 12 godina veze s Gerardom Piqueom".

Navedeni izvor objavljuje da se 23-godišnjakinja savršeno uklopila u pratnju Gerarda Piquea. Vrlo važan aspekt, u kontekstu u kojem Shakira nije bila odobravana od onih bliskih fudbaleru, koji su je prozvali "La Patrona".

"Shakira se nije svidjela porodici i prijateljima Gerarda Piquea. Nova se partnerica bolje integrisala u fudbalerov krug, što Shakira nikad nije uspjela.

Clara Chia puno je mirnija i to je odigralo ključnu ulogu u stvaranju dobre atmosfere između nje i Piqueovih prijatelja. Shakira nikad nije voljela Piqueove prijatelje, a zbog svog karaktera dobila je nadimak 'šefica'. Shakira se nije slagala s Piqueovim životnim prijateljicama, niti sa suprugama ostalih fudbalera", piše Marca.

Rafael Nadal varao suprugu sa Shakirom?

Naime, mediji na Pirinejima objavili su da je Shakira 2009. godine imala tajnu vezu i to sa slavnim teniserom Rafaelom Nadalom.

Objavljeno je da su Shakira i Nadal počeli svoju ljubavnu aferu 2009. godine kada se legendarni teniser pojavio u jednom spotu ove popularne pjevačice. Riječ je o pjesmi "Gypsy" gdje Rafa i Shakira imaju zaista "vruće scene", ali niko nije sumnjao da nešto više ima među njima.

Tada se pisalo da je Shakira u vezi s pjevačem Alejandrom Sanzom, a Nadal je već tada bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom Mariom Franciscom Parello s kojom sada čeka svoje prvo dijete.

Ova vijest je uzdrmala špansku javnost i prenijeli su je svi tamošnji mediji, ali nikome nije jasno kako se to pojavilo tek 13 godina poslije.

Top Komentari

Zoilomas
Samo dokaz da zivjezde nemogu biti skupa i oni sto jesu su rijetka ljubav vec se kresu par godina i sikter samo je nas Halid Muslimovic taj koji dere zene za milione na lazne racune i obecanja po Australiji pa ga nema godinama na sudu dok ga interpol trazi a on ispija kafe s rajom kao da se nista nije desilo.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi