4

Komentari (4)

DDG
Na stranu što ima ovih budala pa kažu da je njena krivica i da su 100% sigurni da on nije kriv. Niko ne može biti 100% siguran ni u šta. Ima dosta bahatih silovatelja ali desi se i lažna optužba. Kako god, zar je nekome čudno da je Barcelona skinula zakonski osudjenog silovatelja sa liste legendi kluba.
Ramo Legenda
Eto sto je *****! Pratila ga u zahod, digla rep i na kraju na tužila. Sad bejagi izbacili njegovo ime sa spiska legendi kluba. Koga briga papir kad je on bio i ostace legenda barce.
Joe17
Kao i ti sto ces zauvijel DEBIL ostati, znaci ona kriva a on nije hahahaha Ne daj BOZE nikome pileci mozak i razmisljanje ovakvo pravi si bosnjo onaj zesci nepismenko zaostali.
Ramo Legenda
Normalo da je kriva. Da nije nebi uopste isla za njim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.