Šta će reći Ana Ivanović? Jeftinim uletom Schweinsteiger šokirao novinarku: "Ne, ne, ne!"

Na odjavi iz Katara

Šta će reći Ana Ivanović? Jeftinim uletom Schweinsteiger šokirao novinarku: "Ne, ne, ne!"

A. Čaušević

Bastian Schweinsteiger bi se mogao naći u ozbiljnom problemu kod Ane Ivanović zbog otvorenog flerta sa njemačkom novinarkom u programu uživo. Sve se dešavalo nakon okončano finala Svjetskog prvenstva u kojem je Argentina poslije boljeg izvođenja penala pobijedila Francusku.

Schweinsteiger je svojim flerovanjem nakon argentinskog trijumfa na Svjetskom prvenstvu učinio stvari vrlo neugodnim za novinarku na njemačkoj televiziji.

Voditeljica ARD-a Esther Sedlaczek završavala je njihovo izvještavanje o nedjeljnom finalu sa stadiona Lusail kada je nepažljivo prepustila bivšem njemačkom veznjaku posljednju riječ.

Sedlaczek je poručila "Basti, došli smo do kraja. To je to za nas. Bilo je jako zabavno s tobom. Hvala ti na tome."

@senkimsinlan Ach Bastian ach #fyp #wm2022 #schweinsteiger ♬ Originalton - senkimsinlan

Ne mogavši da odoli posljednjoj šali, bivši reprezentativac Njemačke te Manchester Uniteda i Bayerna je odgovorio: "Hvala Esther, bilo je jako zabavno. Sada idemo zajedno na odmor na dvije sedmice, zar ne?"

"Da, naravno", odgovarila je njemačka novinarka prije nego što se brzinski ispravila: "Ne ne, ne. Naravno da ne idemo!"

Oglasi

Zatim je oštro dodala: "Zabavi se sa svojom porodicom. A ti imaš zadnje riječi u studiju."

Inače, Schweinsteiger je dobio pohvale na svoje komentare na ARD-u tokom Svjetskog prvenstva, a imao je i šta reći na situaciju kada je Lionel Messi nosio tradicionalni zlatni ogrtač prije samog preuzimanja trofeja.

"Mislim da ni sam Messi nije bio sretan zbog toga. Po mom mišljenju, ovaj potez je bio neuspješn', rekao je.

Tokom turnira Sedlaczek i Schweinsteiger su na društvenim mrežama podijelili nekoliko fotografija te je bilo jasno da uživaju raditi jedno s drugim.

Proslavljeni fudbalski as je dugi niz godina u braku sa Anom Ivanović. Kako će ona reagovati na mužev flert sa novinarkom vjerovatno će ostati obavijeno velom tajne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi