Ana Ivanović čestitala pravoslavni Božić, a komentari iz Srbije su je ponovo razočarali

Baš su joj zamjerili objavu od prije 14 dana

Ana Ivanović čestitala pravoslavni Božić, a komentari iz Srbije su je ponovo razočarali

E. Čaušević

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović našla se u centru pažnje prije dvije sedmice kada je sa suprugom Bastiano Schwainsteigerom čestitala Božić na Twitteru.

Ana je objavila fotografiju sa suprugom Bastianom pored božićne jelke, a to je izazvalo lavinu nezadovoljstva u Srbiji. Mnogi su joj poručili da je proslavom katoličkog Božića "izdala Srbiju".

"Kakva si to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija", bio je jedan od komentara ispod fotografije koji je zgrozio javnost širom Evrope.

No, danas se širom svijeta slavi upravo pravoslavni Božić, a Ana je odlučila ponovo da s Bastianom objavi fotografiju na Twitteru. Ona je svim pravoslavcima čestitala Božić, ali ponovo je dobila nekoliko gnusnih komentara.

Njeni sunarodnjaci iz Srbije su joj poručili da su Ana i Bastian "zlobnici" i da nemaju veze s pravoslavnom vjerom, a bilo je i komentara da se na ovaj način ne može iskupiti što je slavila i katolički Božić.

Međutim, na svu sreću ovaj put je bilo dosta više pozitivnijih komentara koji su uzvratili Ani čestitkama za Božić.

Top Komentari

makelele
Kraljica, zivi svoj zivot i uziva.
4 0
NKZ1922
Pametna zena, koga boli ***** za Irinejom i Amfilohijom? Samo nazadni kmetovi znaju o kome se tu radi
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi