Igrači Bayerna uživaju na egzotičnim destinacijama, a on odlučio da odmor provede na Kosovu

Oduševio svojim potezom

Igrači Bayerna uživaju na egzotičnim destinacijama, a on odlučio da odmor provede na Kosovu

E. Čaušević

Sezona u njemačkoj Bundesligi završena je prošlog vikenda, a nakon velike drame u posljednjem kolu Bayern je uspio da odbrani titulu prvaka Njemačke. Igrači Bayerna su jedva dočekali da idu na odmor nakon dosta turbulentne sezone, a iako ih je većina otišla na egzotične destinacije jedan od njih odlučio se da dio odmora provede na Kosovu.

Od Bayerna se ove sezone očekivalo mnogo toga, a na kraju klub je prošao kroz velike turbulencije koje se još uvijek nisu smirile. Bavarci su uspjeli da odbrane titulu prvaka Njemačke uz dosta sreće, no bilo je jasno da je to samo utjeha za sve one loše stvari koje su se desile u toku sezone.

Zbog toga uopšte ne čudi što je većina fudbalera jedva čekala da se sezona završi kako bi dobili zasluženi odmor i napunili baterije za nove izazove u minhenskom klubu.

Nakon proslave titule u Minhenu mnogi igrači Bayerna već sutradan su bili na nekim drugim destinacijama. Većina ih je izabrana egzotična putovanja s porodicom, ali jedan je posebno iznenadio kada je otkrio gdje se nalazi na odmoru.

Joao Cancelo with bleached hair and daughter Alicia in his arms on the beach in Cape Verde.

Joao Cancelo je otišao na Cape Verde, Leon Goretzka odmara na Ibizi, dok je Kingsley Coman odlučio da odmor počne u Parizu i posjeti svoju porodicu.

Oglasi

Pool, sun, fine dining - what more could you ask for?  Leon Goretzka is having a good time.

First enjoying a fresh pineapple, then on the plane to Paris: Kingsley Coman and his fiancee Sabrina Duvad on vacation.

Međutim, glavna tema njemačke javnosti je Arijon Ibrahimović koji je svojim storyjem na Instagramu mnoge iznenadio. On nije htio da ide na trenutno najpopularnije destinacije na svijetu već je početak odmora odlučio provesti u zemlji iz koje dolazi, a to je Kosovo.

Ovaj 17-godišnjak je stigao prije nekoliko dana u Prištinu gdje će provesti početak odmora, a iskoristio je priliku da posjeti svoju familiju koju ima na Kosovu što je mnoge oduševilo.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Također, odlučio je da posjeti i Prizren što je također objavio na Instagramu.

Opis nije dostupan.

Ibrahimović je inače rođen u Njemačkoj i tu je počeo karijeru, te je nastupao za omladinske selekcije te zemlje, no ima još uvijek pravo da promijeni sportsko državljanstvo i zaigra za Kosovo.

Inače, Ibrahimović je u Minhen stigao još na ljeto 2018. godine u kadetski tim, a početkom ove godine priključen je prvoj ekipi Bayerna i potpisao je s Bavarcima profesionalni ugovor do ljeta 2025. godine.

Ovaj 17-godišnjak je uspio i da debituje za Bayern u drugom dijelu sezone i odigrao je jednu utakmicu u Bundesligi. Jasno je da se od njega tek očekuju prave stvari, a da li će mu Thomas Tuchel dati veću šansu u novoj sezoni ostaje nam da vidimo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jest vam Bayern nabio kompleks...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi