Beckham je "tata" za zaradu od sponzora: Za jednu objavu dobio 300.000 i sat od 5.000 dolara

Njegova popularnost je i dalje nevjerovatna

Beckham je "tata" za zaradu od sponzora: Za jednu objavu dobio 300.000 i sat od 5.000 dolara

E. Čaušević

David Beckham je sigurno jedan od najpopularnijih sportista svih vremena.

Beckham je igračku karijeru završio prije sedam godina, ali i pored toga ostao je jedan od najpopularnijih sportista na svijetu. On i dalje ima nevjerovatne sponzorske ugovore što dovoljno govori o njegovoj popularnosti.

U centru pažnje sada se našla njegova objava na Instagramu gdje je reklamirao novi Tudor sat. Ova kompanija predstavila je Black Bay 58, a Beckham je od objave na Instagramu zaradio oko 300.000 dolara.

Također, dobio je od ove kompanije sat Black Bay 58 koji košta oko 5.000 eura. Iako je već odavno u "penziji" što se tiče igranja fudbala još jednom je pokazao da je "tata" što se tiče zarade novca od sponzora.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCF_P6rBQwi/[/instagram]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi