Nikome nije jasno šta se dešava s Beckhamovom kosom

Ima je sve manje

Nikome nije jasno šta se dešava s Beckhamovom kosom

Endin Čaušević

David Beckham našao se u centru pažnje engleske javnosti nakon fotografija koje su objavljene prije nekoliko dana.

Naime, Beckham se sa svojom porodicom nalazi u Londonu tokom kućne izolacije. Prije nekoliko dana odlučio se na odlazak u kupovinu, a naravno to nije moglo proći bez paparazza koji prate svaki njegov pokret.

U centru pažnje našao se Beckhamov izgled koji je mnoge iznenadio. Prvenstveno tu se misli na njegovu kosu koje je čini se sve manje što se može vidjeti na fotografijama.

Prije dvije godine se špekulisalo da je Becks išao na transplataciju kose kako bi zadržao svoj imidž, ali očito je da su se pojavili novi problemi za ovog 45-godišnjaka.

Mnogi su primijetili da na fotografijama koje objavljuje obično nosi kačket ili neku kapu kako bi sakrio kosu, ali ovaj put očito nije mislio na to.

Hair loss: ThaDavid Beckham's hair was noticeably thinning in photographs taken during a shopping trip in the Cotswolds on Sunday

Top Komentari

sport1
Godine, ne? :-))
5 0
Momak
Čovjek se šiša od kuće i nema nikakvu posebno frizuru i odmah ima problem. Ali eto ovaj članak je očigledno uspio postići svoje obzirom da mi ovde komentarisemo ove gluposti
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi