Englezi se iznenadili kada su vidjeli da neko prodaje automobil kojeg je nekada vozio Beckham

Cijena je baš "sitnica"

Englezi se iznenadili kada su vidjeli da neko prodaje automobil kojeg je nekada vozio Beckham

E. Čaušević

David Beckham je sigurno jedan od najbogatijih sportista na svijetu, a njegov luksuzni način života sa suprugom Victorijom je često tema engleskih medija.

Beckham je poznat kao čovjek koji voli trošiti novac na automobile, te u svojoj garaži ima preko deset skupocjenih zvijeri na četiri točka. Jedan od njih je bio je i limitirana verzija Aston Martin V8 Volantea kojeg je kupio prije skoro 20 godina.

On je ovaj automobil klupio dok je još igrao u Manchester Unitedu, te je od svih koje je imao u garaži jedino upravo ovaj automobil prebacio u Madrid kada je potpisao za Real.

No, Beckham je ovaj automobil prodao prije dvije godine, a tada se nije znalo ko je novi vlasnik. Pored ovog automobila postoji još samo 77 istih na svijetu.

Mnogi su u Engleskoj bili iznenađeni kada se upravo ovaj automobil pojavio na oglasu. Vlasnik koji je htio ostati anoniman odlučio je da proda Aston Martina kojeg je kupio od Becksa, a njegova cijena je čak 445.000 funti.

Automobil je proizveden prije skoro 20 godina i prešao je samo nešto više od 50.000 kilometara.

 Beckham shipped the car to Spain when he moved to Real Madrid

 The V8 Volante is available for £445,000

 The luxurious motor is available to buy on AutoTrader

 The V8 engine boasts 432 hp

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti