Šta voze zvijezde Reala? Ronaldo i Modrić se ističu

Audi kao sponzor prednjači

Šta voze zvijezde Reala? Ronaldo i Modrić se ističu

E. Škorić

Audi je važan sponzor Real Madrida i većina prvotimaca kraljevskog kluba vozi upravo automobile poznatog njemačkog proizvođača.

Audi svake godine igračima Real Madrida dodijeli po jedan novi model, ali Cristiano Ronaldo i Luka Modrić na treninge dolaze u vlastitim automobilima.

Ronaldo se ističe od ostalih i vozi bijeli Mercedes AMG S65, dok Luka Modrić na treninge dolazi u Bentleyju vrijednom oko 170.000 funti.

Rezervni golman Kiko Casilla također nije ljubitelj Audija, pa se radije vozi u Porscheu Carreri GTS.

Za razliku od njih, ostatak momčadi poštuje klupske propise i u skladu sa sponzorskim ugovorom preferiraju razne Audijeve modele. Najčešće igrači voze Audi RS5 ili RS7.

Gareth Bale je pak izabrao Audi SQ7 TDI, a Sergio Ramos RS6 Quattro. Naravno, svaki od igrača slavnog kluba u garaži ima barem nekoliko skupocjenih automobila.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi