Beckham otkrio kako je 1997. godine tražio broj od Victorije: "Još uvijek imam tu kartu za voz"

U braku su više od 20 godina

Beckham otkrio kako je 1997. godine tražio broj od Victorije: "Još uvijek imam tu kartu za voz"

Endin Čaušević

David i Victoria Beckham su jedan od rijetkih parova u svijetu showbiza koji su zajedno već preko 20 godina.

Oni su u braku od 1999. godine i zajedno imaju četvero djece. Beckham je gostovao sinoć u emisiji kod Jimmyja Falona gdje je pričao o tome kako je 1997. godine upoznao Victoriju i odlučio zatražiti njen broj telefona.

"Uh, to je bilo prije više od dvadeset godina. Svi smo tada znali za Spice Girls i one su bile nevjerovatno popularne u to vrijeme. Ja sam tek radio na tome da postanem prvotimac u Manchester Unitedu i nisam bio toliko poznat", počeo je Beckham, te je nastavio.

"Sreli smo se prije jedne moje utakmice, ali je bila s agentom i samo smo se upoznali. No, sedam dana kasnije ponovo smo se sreli kada je ona bila u Manchesteru i gledala je još jednu utakmicu. Nakon utakmice vidio sam da je na stadionu i prišao sam joj".

"Dobro se zabavljala i bilo joj je drago što me vidi. Popili smo par pića i onda sam odlučio da joj tražim broj. Pričali smo nekoliko sati u lobiju gdje se okupljaju igrači. Imao sam tremu kada sam joj tražio broj. Napisala mi je broj na karti za voz koju imam i danas. Eto, 20 godina kasnije imamo četvero prelijepe djece", ispričao je Beckham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije