Sin Davida Beckhama ulicom šeta s lakiranim noktima

Hrabar potez

Sin Davida Beckhama ulicom šeta s lakiranim noktima

Sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn (20), pokazao je kako nema nimalo problema sa svojom muškošću. 

On je prije nekoliko dana prošetao ulicama Hoolywooda u bijeloj majici i crnim hlačama, a to ne bi bilo nimalo čudno da fotografi nisu primjetili jedan detalj koji je stvarno zanimljiv.

Naime, mladi Brooklyn je imao lakirane nokte, a to je naravno mnoge iznenadilo. Da stvar bude još gora, nokti su bili tamno crveni.

Inače, nije ovo prvi put da sin legendarnog Beckhama promoviše tamno crvene nokte jer je isto uradio i prije nekoliko dana i to na Insagramu. Tada se fotografisao sa djevojkom Nicole Anne Peltz (25), a njegovi nokti u ogledalu su bili u prvom planu. 'Volim te' napisala mu je tada djevojka uz tu fotografiju.

Inače, Brooklyn je trenutno fotograf, a u tome ga bezrezervno osim djevojke podržavaju i roditelji.

Top Komentari

nijepoznat
Ovo je bas vazno za sprortski svijet
19 1
dda27
Nebitno totalno
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi