David Beckham kupio apartman u Miamiju koji je platio nevjerovatnih 40 miliona dolara

Nije štedio na luksuzu za sebe i porodicu

David Beckham kupio apartman u Miamiju koji je platio nevjerovatnih 40 miliona dolara

Endin Čaušević

Legendarni David Beckham prije nekoliko godina odlučio je da osnuje klub Inter Miami koji će se od naredne sezone zvanično takmičiti u MLS-u.

Beckham i grad Miami su dogovorili saradnju, te je klub osnovan zvanično prije nekoliko mjeseci, a odlučeno je da će Inter Miami biti dio MLS-a od sezone 2020.

Legendarni fudbaler već većinu svog vremena provodi u Miamiju gdje će živjeti s svojom porodicom. David i Victoria Beckham prethodnih godina žive u Los Angelesu, ali sada će im novi dom biti u Miamiju.

Beckham nije štedio kada je u pitanju smještaj i odlučio je potrošiti nevjerovatnih 40 miliona dolara. David je kupio penthouse u zgradi "Škorpion" koju je 2013. godina dizajnirala Zaha Hadid.

Oni koji su imali priliku da borave u ovoj zgradi u kojoj je i hotel kažu da je to smještaj i način života hotela sa sedam zvjezdica. Zbog toga nije ni čudo što je Beckham ovaj apartman platio nevjerovatnih 40 miliona dolara.

U zgradi postoje 83 apartmana, a cijena im se kreće od pet do 40 miliona dolara. David i Victoria odlučili su se za najskuplji, a fotografije pokazuju da penthouse koji su kupili izgleda fantastično.

Top Komentari

Vagabundo
Kad se sad Viktorija uhvati krpe,ima sve da se glanca
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi