Dok Beckham živi kao kralj, sestra mora prodavati stvari na internetu

U teškim financijskim problemima

Dok Beckham živi kao kralj, sestra mora prodavati stvari na internetu

Engleski tabloidi otkrili su potresnu životnu priču vezanu za porodicu Beckham, tačnije sestru slavnog nogometaša Davida, Lynne.

Igrajući za najveće klubove današnjice David (43) je zaradio ogroman novac, njegovo bogatstvo se procjenjuje na 339 miliona funti, ali dok on uživa u glamuru i svemu što uz život slavnih ide, njegova sestra doslovno sastavlja kraj s krajem.

Lynne se, naime, našla u teškim finansijskim problemima i dio novca odlučila je skupiti rasprodajući rabljene stvari putem Facebook profila. Na svoj profil je tako okačila dječiju odjeću, nošene kopačke za nogomet, dekice za bebu, pa čak i pećniću i sve to za svega nekoliko funti.

Odnosi između Davida i sestre su zategnuti još od 1999. godine kada se Lynne udala za kriminalca Colina Everyja. Iako je slavni nogometaš na svadbi bio prisutan bez supruge Victorije, navodno se mnogo protivio njezinom izboru, a kada se Lynne deset godina kasnije razvela napustila je posao i živjela od 164 funte socijalne pomoći. Također, vjenčanicu je prodala preko eBaya za samo 5,50 funti.

U prošlosti David je u nekoliko navrata pomagao sestri, kupio joj je i kuću, međutim Lynne bi svaki put iznova zapala u nove finansijske probleme. Čini se da su konstantni problemi dozlogrdili nekadašnjoj zvijezdi Manchester Uniteda, Real Madrida, PSG-a... 

Top Komentari

Chupy
Pomagao je, pokusao, bio uz nju a ona sve upropasti. Dokurcilo liku vise. Kaze ona stara, kad neko svjesno ide u provaliju, poguraj ga jos malo.
46 5
Buco1986
A naslov takav da dobijes utisak da je on negativec tu.
30 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti