Beckhamovi uživaju na Jadranu, ali teško da ih iko može primijetiti

Slavna porodica

Beckhamovi uživaju na Jadranu, ali teško da ih iko može primijetiti

Legendarni engleski fudbaler David Beckham i njegova porodica u Jadran su naprosto zaljubljeni.

I dok brojne zvijezde kao destinaciju za ljetovanje biraju Dubai i slična mjesta, nekadašnji član Reala i Manchester Uniteda sa djecom i suprugom boravi u Crnoj Gori, tačnije na Svetom Stefanu.

Na crnogorsko primorje Beckham je dolazio i prethodnih godina, a kao i svaki put, insistirao je potpunoj privatnosti i miru, što su im u Crnoj Gori na koncu i garantovali. Među zahtjevima se našao i jedan vezan za udaljenost njegovih ležaljki od ostalih turista, tako da, i ukoliko ljetujete na Svetom Stefanu, teško ćete doći u susret sa slavnom porodicom. 

Porodica Beckham se u Crnoj Gori dobro provodi, putem društvenih mreža svakodnevno objavljuju fotografije i videozapise na kojima je jasno vidljiv porodični sklad, sreća, veselje, ljubav i opuštenost.

Beckhamovi navodno odsjedaju u luksuznom hotelu u kojem se 2014. godine vjenčao Novak Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi