David Beckham želi kupiti jednu od najekskluzivnijih nekretnina u Miamiju vrijednu 50 miliona eura
Zgrada je nedavno završena

Englez je nakon nekoliko godina konačno osnovao novi klub i sada se seli u Miami

David Beckham želi kupiti jednu od najekskluzivnijih nekretnina u Miamiju vrijednu 50 miliona eura

S. Pašalić

David i Victoria Beckham razmišljaju o kupovini jedne od najekskluzivnijih nekretnina u Miamiju.

Par je primjećen jučer i američkom gradu što je pokrenulo glasine da traže nekretninu.

Ova nevjerojatna zgrada, koju je projektovala arhitektica Zaha Hadid, ima bazen na krovu, spa centar, frizerski salon, bar sa sokovima i teretanu.

Cijena se kreće od početnih 5 miliona funti pa ide sve do 45 miliona funti. Zgrada ima 62 sprata i visoka je preko 210 metara te ima privatni heliport.

Zgrada je završena tek početkom ovog mjeseca, a ima sjajan pogled na more. Porodica Beckham se nalazi u Miamiju gdje provode vrijeme družeći se sa prijateljima.

David Beckham uskoro seli u Miami gdje je osnovao novi MLS tim koji se zove Inter Miami, a ranije ove godine se pisalo da je ponudio četverogodišnji ugovor Luisu Suarezu, ali Urugvajac nije bio raspoložen da napusti Barcelonu.

Top Komentari

Zoilomas
Izgleda zgrada kao ogromac kura(
0 0
Medo-Brundo
ovo je sica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti