David i Victoria Beckham kupuju najskuplji stan na svijetu s helikopterom na vrhu nebodera

Cijena prava sitnica

David i Victoria Beckham kupuju najskuplji stan na svijetu s helikopterom na vrhu nebodera

E. Škorić

David Beckham i njegova supruga Victoria planiraju da kupe najskuplji stan na svijetu.

Par razmišlja o kupovini imanja smještenog u Miamiju gdje David sada vodi klub koji se zove Inter Miami, a koji će krenuti s radom od 2020. godine.

Beckham je 2007. godine došao u Los Angeles, ali je u međuvremenu u Evropi igrao za Milan i PSG, dok je ranije bio član Manchester Uniteda i Real Madrida.

Ipak, život izvan evropskog tla mu se dopao, sada je fomirao i vlastiti tim, a sa suprugom želi da kupi stan u neboderu koji je u izgradnji i koji će koštati oko 40 miiona eura.

Zgrada će imati oko 100 stanara i ima ukupno 62 sprata te je visoka 215 metara. Iako je cijena stana rekordna, u istom neboderu nalaze se i jeftiniji stanovi od po pet miliona eura, no David i njegova supruga su odlučili kupiti najskuplji na svijetu.

Za ekskluzivni dizajn nebodera zadužena je pokojna arhitektica Zaha Hadid. Na vrhu nebodera nalazi se vodeni prostor koji ljeta čini ugodnijim na Floridi, a također ima i helikopter s kojim bi Beckham lakše mogao da ide na poslovna putovanja.

Kako bi moglo biti drugačije, budući da se zgrada nalazi u najbogatijem području Miamija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi