Bendtner odustao od žalbe i prihvatio zatvorsku kaznu jer je prebio taksistu!

Mora u zatvor na 50 dana

Bendtner odustao od žalbe i prihvatio zatvorsku kaznu jer je prebio taksistu!

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Arsenala, Nicklas Bendtner, nedavno je zbog fizičkog napada osuđen na zatvorsku kaznu od 50 dana.

Bendtner trenutno igra za Rosenborg, a da se njegovo ponašanje nije promijenilo najbolje dokazuje činjenica da mora u zatvor. Danski napadač je napao fizički taksistu koji je odlučio da ga tuži, a sud je donio odluku da Bendtner mora u zatvor na 50 dana.

Bivši napadač Arsenala je odlučio da uloži žalbu na ovu presudu, ali odmah je bilo jasno da će teško šta postići s tim jer je taksisti slomio vilicu kada ga je udario. Očito da je to jasno i njegovim advokatima koji su odlučili povući žalbu.

Sada je jasno da će Bendtner u zatvor na 50 dana, ali još uvijek nije poznatan tačan termin kada će se naći iza rešetaka. U početku je tvrdio da se samo branio od taksiste, no i sam je na kraju odustao od ove priče i očito se pomirio s činjenicom da mora u zatvor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi