Zvijezda Cityja zbog djevojke ponovo u problemu: Prekršio je sva moguća pravila
Foto - Instagram

Mendy ne miruje

Zvijezda Cityja zbog djevojke ponovo u problemu: Prekršio je sva moguća pravila

M. Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Benjamin Mendy nastavio je da krši sva pravila vezana za koronavirus protokole.

Nakon što je u društvu proslavio novu godinu i na taj način prekršio stroga pravila, Mendy je nastavio da se ponaša kao da se ništa ne događa.

Tako je prethodnih dana uživao u Manchesteru sa djevojkom Claudiom Marino. Provodili su se četiri dana, iako je ona trebala biti u izolaciji.

Claudia je tek doputovala iz Grčke. Prema pravilima je trebala da u izolaciji provede 14 dana, ali se to nije desilo.

Objavila je ubrzo po dolasku fotografiju iz Mendyjeve vile. Iako je sve brzo obrisano, mnogi su vidjeli objavu i Mendy bi sada mogao biti kažnjen od kluba.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.