Begović se pohvalio fotografijom sa Federerom
Begović ovih dana ima dosta slobodnog vremena obzirom da u klubu nema puno obaveza, a dolazak u reprezentaciju je otkazao.

Upoznao legendarnog tenisera

Begović se pohvalio fotografijom sa Federerom

Bh. čuvar mreže Asmir Begović ovih dana uživa u slobodnom vremenu.

Podsjetimo, golman Bournemoutha je otkazao dolazak na reprezentativno okupljanje zbog povrede palca, a slobodno vrijeme je iskoristio kako bi otišao u London gdje je ovih dana u toku Završni masters za tenisere.

Begović je poznat kao ljubitelj brojnih sportova pa često posjećuje košarkaške i teniske terene, a jučer je iskoristio priliku i da upozna legendarnog Rogera Federera.

Begović i Federer su napravili zajedničku fotografiju kojom se Asmir pohvalio na Twitteru.

Top Komentari

Mr.Balboa
Definitivno najbolja fotografija Begovica do sada sa najboljim teniserom ikada!Svaka cast za Begovica!!!
8 1
hanson
Nole moze osvojiti jos 100 titula ali nece dostignuti velicinu i postovanje koje Federer uziva u svijetu tenisa,jednom rijecju GOAT
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi