"Birao je između njih šest, ali djed je imao glavnu riječ"
Nedavno se pojavila fotografija Khabiba s crnokosom ljepoticom i iako se pisalo da mu je ona supruga, ubrzo je sve demantovano, a lice njegove žene s kojom je od 2013. godine još niko nije vidio

Kada je trebalo da se ženi

"Birao je između njih šest, ali djed je imao glavnu riječ"

Edmir Škorić

Prošlo je skoro sedam dana od "povijesne" borbe Conora McGregora i Khabiga Nurmagomedova, ali ne prestaju pisanja o 'rambu iz Dagestana'.

Dagestanac koji je pretukao McGregora, pa napao i članove njegovog tima ne silazi s naslovnica već danima. Nakon što se stišalo sve vezano za kavez i borbu, počelo je s otkrićima njegovih privatnih stvari.

Najveća misterija je Khabibova žena s kojom ima dvoje djece, ali kojoj niko ne zna ni ime, a niti kako izgleda.

Poštujući muslimansku vjeru, Khabib nije u javnost iznosio detalje iz svog bračnog života, a svoju odabranicu i danas vješto skriva od očiju "gladne" javnosti.

Njegov otac je otkrio da je uz pomoć djeda odabrao ženu.

"Imao je tek 22 godine. Poznavao je suprugu, ali savjetovao se s djedom oko toga. Sjećam se da je pričao o šest djevojaka. Djeda Magomeda se sve pita, Khabib je prvo s njim o tome razgovarao. Vrlo su bliski. Da je Khabib sad ovdje, prvo bi otišao k njemu. Ne znam tačno kako su odlučili, ali neophodno je bilo da dobije dozvolu svog djeda", ispričao je Khabibov otac Abdulmanap.

Top Komentari

Edin Merlin
Dedo je dedo
22 7
Mr.Balboa
Dedo legenda ;)
12 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije