Snimak Khabibovog vjenčanja: Gosti nisu mogli da vide mladu...

Khabib je pravi vjernik

Snimak Khabibovog vjenčanja: Gosti nisu mogli da vide mladu...

Privatni život ruskog UFC borca Khabiba Nurmagomedova postao je vrlo zanimljiv svjetskim medijima.

Obzirom da je Khabib veliki vjernik, o svom privatnom životu ne govori gotovo ništa i mediji znaju jako malo, ali očigledno ih baš to privlači da dalje istražuju.

Tako se na internetu pojavio i video sa vjenčanja ruskog MMA borca. On se oženio 2013. godine, a njegova supruga je također velika vjernica i vjera joj ne dozvoljava da se otkriva u javnosti.

Ona je na vjenčanju naravno bila pokrivena, ali to svakako nije uticalo na lijepu i za današnje vrijeme vrlo neobičnu proslavu. Iako Khabib ne želi mnogo pričati o privatnom životu, sigurni smo kako je vrlo sretan i kako nema velike potrebe puno istraživati o tome.

Top Komentari

mer12
ovo kao u jevreja , jedna ulica za zene druga za muskarce i sve tako ostalo, ortodoksnih naravno
7 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi