Bivša djevojka Cristiana Ronalda korisnike Instagrama izluđuje fotografijama

Nikad zanosnija i izazovnija

Bivša djevojka Cristiana Ronalda korisnike Instagrama izluđuje fotografijama

O. Lekić

Cristiano Ronaldo je uvijek imao dobar ukus za djevojke, a to je jasno i dan danas, iako već neko vrijeme nije na tržištu.

Portugalac je danas oženjen čovjek sa četvero djece, a njegove bivše djevojke još uvijek privlače pažnju.

Jedna od njih je Nicole Minetti. Ona je sa Portugalcem bila prije nekoliko godina, a čini se kako je danas još zanosnija i izazovnija nego u tom periodu. Tome svjedoče i fotografije na Instagramu koje su sve provokativnije i provokativnije.

Podsjetimo, ona se jedno vrijeme povezivala i sa Mariom Balotellijem i to nakon što je ovaj napadač raskinuo sa Fani. Tada su italijanske kladionice stavile nisku kvotu na to da će upravo Nicole biti naredna djevojka Balotellija, ali ta kvota nikada nije prošla.

Osim svega navedenog, ona je bila savjetnica nekadašpnjeg premijera Italije Silvija Berlusconija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti