Bivša djevojka nekadašnjeg "nestašnog" Partizanovca je seks bomba i to ne krije!

Monika Valerijeva i dalje oduzima dah

Bivša djevojka nekadašnjeg "nestašnog" Partizanovca je seks bomba i to ne krije!

Monika Valerijeva se okušala u dosta stvari, ali je i dalje najpoznatija po svom fenomenalnom izgledu.

Ova 28-godišnjakinja prosto plijeni svojim izgledom i prije svega izvajanim tijelom, a iako se u posljednje vrijeme pokušava probiti u muzičkim vodama, njen Instagram profil se najviše posjećuje zbog vrelih fotografija.

Uz dana u dan Monika postavlja izazovne fotografije, a posljednja nešto "golišavija" na kojoj se vidi kako uživa u bazenu skupila je gotovo 5.000 lajkova.

Monika, jedna od najzgodnijih Bugarki, postala je itekako popularna i u Srbiji, s obzirom da je nekada bila u ljubavnoj romansi sa bivšim napadačem Partizana, svojim sunarodnjakom, Valerijem Božinovim.

Božinov je pružao dobre partije u Partizanu, ali su mu mnogi zamjerali da previše vremena provodi zabavljajući se van terena. Svejedno, bio je jedan od ljubimaca navijača, pa se uz njega u komšiluku proslavila i Monika.

Monika više nije u vezi sa Božinovim, ali je i dalje prava seks bomba i hiljade njenih pratilaca jedva čekaju svaku novu fotografiju.

Top Komentari

Chupy
Pa ove danaslje cure imaju na sebi vise silikona nego sva stolarija od "mome" i "uzeir-a" zajedno. Kaze "lijepa"?! Zenska ljepota je davno izumrla.
17 2
pogba69
PVC
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti