Bivša hrvatska skijašica zapalila Instagram: Pokazala tetovažu i gole grudi

Nakon karijere uživa u životu

Bivša hrvatska skijašica zapalila Instagram: Pokazala tetovažu i gole grudi

O. Lekić

Nakon što se oprostila od skijaške karijere, Nika Fleiss odlučila se posvetiti sebi i uživati u životu.

Za vrijeme karijere Niku smo najčešće viđali u skijaškim odijelima, s kacigom na glavi, međutim danas to nije slučaj. Svoje obožavatelje i pratitelje na Instagramu sada često razveseli ponekom razgolićenom fotografijom, a ovoga puta je odlučila pokazati tetovažu.

Tijelo je ukrasila tetovažom vala na rebrima, a fotografija je pomalo i provocirala svakoga ko ju je pogledao, budući da su u krupnom planu i gole grudi.

"Nikad zbilja ne znaš što dolazi. Mali val ili možda veliki. Sve čemu se zaista možeš nadati je da ćeš, kad stigne, surfati na njemu umjesto da se utopiš u njegovoj čudovišnosti", napisala je Nika uz fotografiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi