)
Bivša zvijezda Manchester Uniteda ima poruku za Deda Mraza

Niko s njim

Bivša zvijezda Manchester Uniteda ima poruku za Deda Mraza

S. Grebović

Patrice Evra poslao je poruku sa Maldiva za sve Djeda Mrazove, kako će od sada djeca vjerovati isklučivo u 'Djeda Evru'.

Penzionisani francuski fudbaler Patrice Evra oduševio je javnost božićnim videom koji je objavio sa Maldiva.

Francuz je odlučio Božić provesti na ovoj egzotičnoj destinaciji, no to ga nije spriječilo da na sebe navuče odjelo Djeda Mraza, zapjeva i zapleše.

"Oprostite ljudi, ali prekasno je. Djeca će od sada vjerovati samo u Santa Evri. Nemojte biti ljubomorni, samo želim podijeliti to sa svim Djeda Mrazovima širom svijeta. Sretan Božić", napisao je na Instagramu veseli Evra.

Inače, Francuz je i u proteklom periodu privlačio pažnju na sebe nekim ludim idejama kao što su, ljubljenje piletine, te pjevanje pjesama Olivera Dragojevića.

U nastavku pogledajte pomenuti video:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti