5

Komentari (5)

Dobojlija
Najveci lazni muslimani su one budale koje uzmu pusku ili noz I ubijaju druge zbog I u ime vjere ,a kao da im to nije dosta raznose se bombama I po dzamijama,fuj,ljudski je drugima cestitati praznik,a ovi tzv pravi muslimani,njima ce ALLAH suditi I na ovom I na onom svijetu
YouTalkinToMe
Oni sto se raznose su jedna krajnost a ovi sto su poceli trend sa jelkama, slavljenjem bozica, uskrsa, vaskrsa itd. u fazonu kao mi smo muslimani ali slavimo sve praznike, da bi se pokazali da su kao tolerantni i da nisu zatucani, su druga krajnost. Sredina je uvijek najbolje i najispravnije rjesenje, nemoras druge oponasati i dodvoravati se da bi stekao njihovu simpatiju i naklonost, dovoljno je postovati druge.
Sajaga
Izvini ali kada si ti rodjen?Ja sam rodjen u Jugi i "trend" je postajao i tada. Skole su organizovale djeda mraza i djeca su dobivala poklone. Ovo je meni vise tradicija i ogroman marketing.
YouTalkinToMe
To u Yugi i ne brojim, to je i onako bio komunizam ateizam) pa nije ni cudo, a vezano za ovaj trend, ja sam mislio globalno a ne samo kod nas, pa jos uz to danas imas drustvene mreze pa mozes pokazati cijelom svijetu.
Dobojlija
U pravu si sto se tice drustvenih mreza ,zasto privatne stvari objavljivati na njima kada je dovoljno zadrzati ih za sebe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti