Bivši bh. reprezentativac došao u Beograd na početak suđenja, a Jelena Karleuša se nije pojavila

Počinje nova saga

Bivši bh. reprezentativac došao u Beograd na početak suđenja, a Jelena Karleuša se nije pojavila

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac je prije nekoliko mjeseci bio u centru pažnje zbog skandala s pjevačicom Jelenom Karleušom.

Na društvenim mrežama su se pojavile eksplicitne fotografije srbijanske pjevačice i tvrdnje da je ona imala aferu sa igrača s brojem šest. Karleuša je sve to demantovala i čak vrijeđala bivšeg bh. reprezentativca zbog čega ju je on tužio.

Bh. fudbaler je doputovao danas u Beograd i pojavio se na prvom ročištu jer je tužio Karleušu za povredu ugleda i časti. Prisutnim novinarima nije želio davati izjave.

S druge strane, Karleuša se nije pojavila na ročištu, a njegov advokatski tim je otkrio da je novo ročište zakazano za 22. april. Poručii su da ne znaju da li će se ova pjevačica pojaviti tada.

Njen advokat je izjavio da je ona opravdala svoj izostanak zbog nedavne smrti majke, te da je dostavila smrtovnicu.

Top Komentari

Dobojlija
Dosta vise ,ko su oni uopste da se pise o njima
1 0
Rukometas
ovaj i onaj u sport, u potpunosti se slazem s tobom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi