Bivši bh. reprezentativac izazvao razne komentare objavom na Instagramu

Poruka za kritičare

Bivši bh. reprezentativac izazvao razne komentare objavom na Instagramu

Endin Čaušević

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač s brojem šest itekako je aktivan na društvenim mrežama.

Bh. fudbaler je prethodnih mjeseci glavna tema medija u regionu, ali ne zbog partija na fudbalskom terenu već zbog raznih skandala koje je napravio u privatnom životu.

Zbog afere s Jelenom Karleušom, te tetovaže ratnog zločinca izgubio je mjesto u reprezentaciji BiH, ali i belgijskom Anderlechtu koji očito više ne računa na njega.

Ipak, bivši reprezentativac naše zemlje i dalje se često oglašava na društvenim mrežama, a danas je objavio story na Instagramu koji je izazvao dosta komentara.

Očito je igrač s brojem šest htio poručiti svojim kritičarima da nije baš lako biti u njegovoj koži, no nije dobio podršku koju je očekivao.

Top Komentari

mostarac
Ovaj novinar koji daje medijskog prostora ovom deb.ilu treba biti suspendovan sa posla ..Jadan ne bio od sportista koji su sa ponosom i slavom pronosili BiH ti pises o ovom maj.munu!!!
10 0
gumenakita
Uh koja drama,i sta sad?Mozda mu je najbolje da se zabije u neki manastir i lupa glavom u zid koliko je glup.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi