Bivši Zmaj se preko Instagrama pohvalio novim ulovom

Defanzivac Anderlechta ima novo zanimanje

Bivši Zmaj se preko Instagrama pohvalio novim ulovom

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac pronašao je novo zanimanje.

Još uvijek aktuelni član Anderlechta, koji ne igra duže vrijeme, očigledno slobodne dane provodi nešto drugačije nego ranije.

Igrač sa brojem 6 se trenutno nalazi daleko od fudbalskih travnjaka i počeo je da peca ribu. Jednim svojim ulovom pohvalio se na Instagramu, pa je jasno da u posljednje vrijeme na taj način pokušava malo skrenuti misli sa dešavanja koja su se desila u posljednje vrijeme.

Kako sada stvari stoje, on će imati dosta slobodnog vremena u narednom periodu, pa je jasno da je ovo samo početak njegovog novog zanimanja koje je poznato i po tome što djeluje smirujuće na ljude koji se njime bave.

Iza kulisa: Hoće li Karleuša pristati na zahtjev bivšeg Zmaja?

Iako se vjerovatno ni ne sjeća kada je posljednju utakmicu odigrao, bivšem reprezentativcu BiH i dalje polazi za rukom da plijeni pažnju medija, pretežno tabloida iz susjedstva.

Nakon što se cijeli skandal vezan za švalerisanje s Jelenom Karleušom stišao, fudbaler i pjevačica su ponovo u žiži interesovanja zbog suđenja koje traje nakon tužbi zbog prijetnji ubistvom.

Defanzivac Anderlechta je, kako su mediji pisali, protiv Karleuše podnio krivičnu prijavu i dvije tužbe jer je ugrozila njegovu sigurnost, a za odštetu traži, ni manje ni više, nego dva miliona. Postoji opcija i da se sve izgladi, no pitanje je da li je pjevačica spremna da pogazi ponos i - izvini mu se.

"Zakon nalaže da na ročištu moraju da budu obje strane kako bi pokušale mirno da riješe spor. Za pomirenje je potrebno da druga strana uputi javno izvinjenje", kaže fudbalerov advokat Branislav Bogdanović i dodaje:

"Zasad je Jelenin izostanak opravdan jer je advokat priložio smrtovnicu njene nedavno preminule majke Divne. Objasnili su da nije spremna da učestvuje u postupku jer još nije prošlo 40 dana od smrti. Očekujemo da će se Karleuša pojaviti na sljedećem ročištu, koje je zakazano za 22. april. Ako tada ne dođe, automatski će se smatrati da ne želi pomirenje i kreće sudski postupak", objasnio je.

Prije nekoliko dana 'igrač s brojem 6' je u Prvi osnovni sud u Beogradu došao skockan od glave do pete, osmijeh s lica nije skidao, što se vidjelo i po fotografijama koje su objavili mediji iz Srbije.

Top Komentari

SeoRusilac
Promijenite vise ovo igrac sa brojem 6, on vise nije broj 6. Neko drugi ce zaduziti taj broj.
3 1
fourier
Kad mediji skontaju da nas ovaj frajer ne zanima nista vise od Neleta i Kusturice, mozda i bude nekakvog pomaka. Prestanite sa zutom stampom i da me zanima ko sta radi na instagramu jednostavno bih otisao na instagram i pratio te ljude, a dzaba vam taj naziv "igrac sa brojem 6" kad ste dotle dosli sa pracenjem njegovog zivota da prenosite kad je ribu uhvatio. Ne mogu da vjerujem sta citam..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi