Bivši bh. reprezentativac uz osmijeh odgovorio starletama

Ponovo u centru pažnje

Bivši bh. reprezentativac uz osmijeh odgovorio starletama

S. Mlaćo

Iako je prekrižen u nogometnoj reprezentaciji BiH, te ne igra u Anderlechtu, bivši bh. reprezentativac i dalje je jedna od glavnih medijskih ličnosti u regionu.

Vranješ je navodno pokušao stupiti i u kontakt sa Stanijom Dobrojević i Aleksandrom Subotić koje su to i same otkrile u razgovoru koji se desio popularnoj Zadruzi.

One su u razgovoru pričale o igraču s brojem šest, te su došle do zaključka da su obje dobile poruke od njega. Nakon što je Aleksandra Subotić rekla da joj je on pisao oglasila se i Stanija.

"I meni je, majke mi. Pisao mi je na Instagramu. Svašta mi je pisao i to više puta. Napiše samo 'Ćao, šta radiš, kako si'. Pisao mi je kako sam bila super na Farmi, ali da ne trebam tamo biti jer to nije za mene. Ja sam ga kulirala i nisam mu nikada odgovorila. On se dopisivao sa sobom", rekla je Stanija, dok je Aleksandra dodala:

"Meni je isto svašta pisao, slao smajliće. Pisao mi je jetos dok sam postavljala slike u kupaćem kostimu".

Bivši bh. reprezentativac kratko se oglasio za Kurir i na ove tvrdnje odgovorio.

"Samo čekam da se oglasi i Miljana Kulić", uz osmijeh je kazao defanzivac.

Miljana Kulić je učesnica poznatih rijalitija Maldivi, Parova, Zadruga 2, a postala je poznata i po tome što je proganjala Zvezde Granda.

View this post on Instagram

🔥🔥 #zadrugovizija #miljanakulic #kulic #marijakulic

A post shared by MILJANA OFFICIAL (@miljana_kulic_) on

View this post on Instagram

💯

A post shared by MILJANA OFFICIAL (@miljana_kulic_) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi