Bivši reprezentativac BiH ni kriv ni dužan pokvario Dari Bubamari odmor

Nimalo prijatne vijesti

Bivši reprezentativac BiH ni kriv ni dužan pokvario Dari Bubamari odmor

O. Lekić

Iako se u posljednje vrijeme prilično primirio, lice doskorašnjeg reprezentativca BiH i dalje ne silazi sa naslovnica tabloida iz okruženja. 

Nije tajna kako je igrač Anderlechta slab na pjevačice i da je, između ostalog, lovio Jelenu Karleušu i Severinu Kojić, a na njegovom radaru se također našla i Dara Bubamara. Nakon što je objavila na Instagramu videosnimku na kojoj simulira oralni seks, javio joj se bh. fudbaler ismijavajući je, što je ova odmah podijelila s pratiteljima i nazvala ga indijancem.

Na tome je sve i stalo, ali vrlo brzo pjevačici su stigle nimalo prijatne vijesti, i to na 1. april koji je poznat kao dan šale. Rečeno joj je da je bh. fudbaler s kojim se prepucavala mailom dostavio njezine nove porno-snimke, što ju je najprije zbunilo, a potom i iznerviralo.

"Ma, gdje... To je jedan pacijent, ozbiljan indijanac, kakvi... To su budalaštine, izmišljotine. Ne znam čemu to vodi, šta je tom čovjeku? Treba ići na liječenje", siktala je Dara, koja je prasnula u smijeh istog trenutka kada joj je rečeno:

"Aprilililili."

Pravdala se Dara potom kako bivšu 'šesticu' reprezentacije BiH uopšte ne poznaje, da ga nikad nije ni vidjela, ali je svejedno čestitala medijima u Srbiji na šali. U vremenu kada su je kontaktirali inače je bila na odmoru u Parizu.

Top Komentari

big-boss
sve dok Dzeko ne opali CECU za mene je "šestica" kapiten :)
4 4
@dn@n
Sjajna sportska vijest, svaka čast
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi