Bivši igrač Liverpoola dotakao dno: Prevario suprugu u emisiji "Veliki brat", pa ga obje nogirale

Ostao sam, a to je i zaslužio nakon svega

Bivši igrač Liverpoola dotakao dno: Prevario suprugu u emisiji "Veliki brat", pa ga obje nogirale

Endin Čaušević

Nekadašnji engleski fudbaler Jermaine Pennant u potpunosti je izgubio svoj kompas u prethodnih nekoliko godina, a nekada je važio za jednog od najboljih krilnih igrača koje ima Engleska.

Pennant se fudbalskom svijetu najviše predstavio u dresu Liverpoola s kojim je 2007. godine igrao finale Lige prvaka protiv Milana i tada je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Međutim, 11 godina kasnije njegova karijera je na samom dnu, ali ni u privatnom životu mu ne ide baš najbolje.

Ovaj 36-godišnjak posljednji profesionalni nastup imao je prošle godine u dresu Billericay Towna, no klub je napustio nakon samo 13 utakmica i više nije oblačio kopačke. Ipak, već je jasno da je fudbal daleko iza njega, te da više uopšte nema namjeru da se vraća na teren, a teško da bi ga neko i angažovao.

Pennant je ponovo u centru pažnje u Engleskoj jer je potvrđeno da se razveo od svoje supruge Alice Goodwin samo šest mjeseci nakon što je optužen da ju je prevario. Pennant je prevaru priznao gostujući u jednoj emisiji prije nekoliko mjeseci, a sada je jasno da se njegov brak u potpunosti raspao.

Image result for pennant wife

Bivši igrač Liverpoola prošle godine učestvovao je u britanskoj verziji emisije "Veliki brat" u kojoj je napravio veliki skandal. On je svoju suprugu prevario sa još jednom učesnicom Chloe Ayling, te to ovaj par nije krio pred kamerama.

 Jermaine was linked to bombshell Chloe almost immediately in CBB

Pennant nije mogao da odoli 21-godišnjoj manekenki s kojom je na kraju prevario svoju suprugu. Također, čak su bili u vezi nakon što je Pennantova supruga sve saznala, no nisu potrajali, te je veza završena prije nego što je igrač Liverpoola dobio razvod od supruge.

 The model was allegedly injected with Ketamine and put in a holdall bag during her abduction

On je pokušao na sve načine spasiti brak i čak je kupio ženi prsten od 50.000 dolara kada je izašao i kuće Velikog brata kako bi dokazao vjernost, ali mu to nije uspjelo.

 Jermaine upgraded Alice's wedding ring with £50,000 in diamonds after his CBB scandal

 Chloe Ayling found fame after she was kidnapped in Milan and was set to be auctioned off by a gang

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti