Pennant došao u emisiju koju svi izbjegavaju, a onda je neko napravio haos na njegovoj Wikipediji

Od finala Lige prvaka do emisije za parove

Pennant došao u emisiju koju svi izbjegavaju, a onda je neko napravio haos na njegovoj Wikipediji

E. Čaušević

Nekadašnji engleski fudbaler Jermaine Pennant u potpunosti je izgubio svoj kompas u prethodnih nekoliko godina, a nekada je važio za jednog od najboljih krilnih igrača koje ima Engleska.

Pennant se fudbalskom svijetu najviše predstavio u dresu Liverpoola s kojim je 2007. godine igrao finale Lige prvaka protiv Milana i tada je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Međutim, 11 godina kasnije njegova karijera je na samom dnu, ali ni u privatnom životu mu ne ide baš najbolje.

Ovaj 35-godišnjak posljednji profesionalni nastup imao je prošle godine u dresu Billericay Towna, no klub je napustio nakon samo 13 utakmica i više nije oblačio kopačke. Pennant se ponovo našao u centru pažnje, ali nakon što je učestvovao u emisiji "Jeremy Kyle Show" koju poznate ličnosti izbjegavaju u širokom luku.

Ova emisija služi da parovi iznose prljavi veš iz svoji veza, a često dođe i do tuča između njih. Mnogi su bili u šoku kada su vidjeli da je Pennant gost ove emisije sa svojom suprugom koja je svjesna da je on pravi ženskaroš. Ipak, ono što je nasmijalo mnoge jeste da je neko odlučio da promijeni njegovu stranicu na Wikipediji i nastup u ovoj emisiji stavi među ostale nastupe u njegovoj fudbalskoj karijeri.

Top Komentari

Parma
tako će i Džekica da uđe u zadrugu na Pinku sa svojom polovnjačom u emisiji ko je napravio Amri djecu a nije Džekica.... A Naingolan... B De Rossi ....C cijeli tim Rome
7 48
AMKO
Jesi ti pametan Parma nema svaka ti je namjestu glupko glupi
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi