Bivši napadač Arsenala opasno zabrljao, ne smije prići ulici u kojoj žive bivša supruga i sin

Problemi za Anthonyja Stokesa

Bivši napadač Arsenala opasno zabrljao, ne smije prići ulici u kojoj žive bivša supruga i sin

Edmir Škorić

Bivšem napadaču londonskog Arsenala, Celtica i irske reprezentacije Anthonyju Stokesu zabranjeno je viđanje bivše supruge i sina, izvještava The Mirror.

Prema istom izvoru, 31-godišnji nogometaš, koji sada igra za tursku ekipu Adana Demirspora, progonio je i prijetio majci njegovog djeteta.

Anthony je svakog dana pisao djevojci na WhatsApp-u, noću je dolazio u njihovu kuću i tražio detalje iz svog ličnog života.

Na kraju je sud odredio četiri godine zabrane Stokesu prilaženju ulici u kojoj živi njegova bivša supruga Eilida i ne smije ni na bilo koji način da komunicira s njom i sinom.

Podsjetimo, ranije je objavljeno da je nekadašnji igrač Manchester Cityja izbačen iz kuće nakon što je ljubavnica napisala pismo njegovoj supruzi, s kojom je još uvijek u 'ratu'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti