Bivši reprezentativac BiH zbog tetovaže ponovo u centru pažnje

Koštala ga afera s Karleušom

Bivši reprezentativac BiH zbog tetovaže ponovo u centru pažnje

O. Lekić

Iako u posljednje vrijeme nikako ne igra, bivši reprezentativac BiH iz redova Anderlechta i dalje je vrlo prisutan u medijima, posebno onim iz susjedstva.

Ovaj Banjalučanin je nakon afere sa Jelenom Karleušom počeo privlačiti veliku medijsku pažnju, njegov svaki potez na društvenim mrežama se u stopu prati, pa tako mnogima nije promaklo i da je jednu od tetovaža prekrio.

Vranješovo tijelo prethodnih godina je krasio natpis s imenom Danijela, kako se zapravo zove njegova supruga, no kako im ljubav više ne cvjeta kao nekada, odlučio je da tetovažu prekrije neslužbenim grbom grčkog AEK-a za koji je prethodno igrao.

"On i njegova supruga su se nakon skandala s Jelenom Karleušom odlučili razvesti. Već je kontaktirao s advokatom i podnio zahtev", otkrio je portalu Blic izvor upućen u situaciju.

Bivši reprezentativac BiH je, podsjetimo, ranije dorađivao i tetovažu s granicama bh. entiteta Republika Srpska. Pretvorio ju je u - sat.

View this post on Instagram

beautiful tattoo that our warrior did For his wife Danijela

A post shared by page fan Ognjen vranjes (@ognjenidan) on

Top Komentari

Benjamingst
1. Karalusa ga sutnula. 2. Anderlecht ga izbaci. 3. Rober Prosinecki ga sutnu 4. Rep. BIH izbaci Broj 6 5. Zena ga sutnu 6. Dara Bubamara ga jucer sutnula 7. ??????
7 1
Benjamingst
On je 101% budala. On ce zavrsiti na trebinama AEK-a kao navijac I kad zasere oni ce ga sutnuti... Tip je bas zaostao.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti