Poznata turbo folk pjevačica spustila na zemlju bivšeg bh. reprezentativca

"Mislio sam da bolje pu*iš"

Poznata turbo folk pjevačica spustila na zemlju bivšeg bh. reprezentativca

E. Škorić

Bivšem bh. reprezentativcu očito nikada nije dosta skandala.

Stoper Anderlechta, kojeg je selektor Robert Prosinečki prekrižio iz reprezentacije, nedavno je imao veliku aferu sa Jelenom Karleušom, a sada ga je "provalila" Dara Bubamara.

Podsjećamo, srbijanska pjevačica je jučer na Instagramu "slučajno" objavila eksplicitni snimak na kojem je potpuno gola uz sekseualno pomagalo, a kasnije je objasnila i zašto se video pojavio.

“Omaklo mi se. Stisnula sam pogrešan gumb. Malo sam vježbala. Neka smo živi i zdravi”, napisala je pjevačica, dok su joj mnogi obožavatelji pružili podršku.

Dobila je i poruku na Instagramu od bivšeg reprezentativca naše zemlje, koji joj je napisao: "Mislio sam stvarno da ga bolje pu**š".

"Pogle ovog!!? Klasični indijanac", odgovorila je pjevačica i screenshot poruke ostavila na Instagramu kao priču.

Top Komentari

Keydura69
Kae: "Duplo više sporta"
8 0
@dn@n
Koga više zanima Vrenješ I te opajdare. Zamarate narod džabe s tim tekstovima
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi