Bivši topnik Premijer lige BiH u Ronaldovom društvu

Nekada ljubimac Ultrasa

Bivši topnik Premijer lige BiH u Ronaldovom društvu

U Zrinjskom se i danas prisjećaju Zorana Rajovića, jednog od najzaslužnijih igrača za titulu mostarskog kluba u sezoni 2004/2005. 

Nogometaš rođen u Vinkovicima je svojevremeno ostavio veliki trag Pod Bijelim brijegom, ali i u Premijer ligi BiH u kojoj je postigao ukupno 61 gol, što ga ubraja među najbolje strijelce bh. šampionata svih vremena. 

Rajovića i danas u Zrinjskom pamte po dobrom, pa su na društvenim mrežama objavili njegovu zajedničku fotografiju sa još jednim bivšim nogometašem Plemića - Lukom Modrićem. Dvojac se susreo u Madridu, gdje je Rajović došao odgledati Realovu pobjedu protiv Seville, a za vrijeme boravka u Španiji je imao priliku upoznati i Cristiana Ronalda. 

Nekada veliki napadač u dresu s lentom i dalje je u srcima navijača Zrinjskog, daleko više od jednog Ronalda, no svejedno ih je zanimljivo vidjeti na istoj fotografiji. 

Podsjećamo, Rajović je, osim Zrinjskog, u našoj zemlji još je igrao za Glasinac, Leotar, Rudar Prijedor, Modriču, Olimpic i Orašje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi