Bivši Zmaj se ponovo oglasio: "Psi su vaše sluge, a ne ja makar platio životom za to"

Poruka putem Instagrama

Bivši Zmaj se ponovo oglasio: "Psi su vaše sluge, a ne ja makar platio životom za to"

E. Čaušević

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač s brojem šest itekako je aktivan na društvenim mrežama nakon što je postala rijetkost da ga gledamo na fudbalskim terenima.

Bh. fudbaler je prethodnih mjeseci glavna tema medija u regionu, ali ne zbog partija na fudbalskom terenu već zbog raznih skandala koje je napravio u privatnom životu.

Zbog afere s Jelenom Karleušom, te tetovaže ratnog zločinca izgubio je mjesto u reprezentaciji BiH, ali i belgijskom Anderlechtu koji očito više ne računa na njega.

Ipak, bivši reprezentativac naše zemlje i dalje se često oglašava na društvenim mrežama, a danas je objavio story na Instagramu koji je izazvao dosta komentara.

Očito je da bivšem bh. reprezentativcu smetaju razne kritike koje je dobio zbog svog ponašanja van terena, te je i danas odlučio da pošalje poruku preko Instagrama.

"Ja sam zvijer, a vi pripitomite nekog drugog nekog voljnog da sluša. Psi su vaše sluge, a ne ja, makar platio životom za to. Ako ikad sretnem smrt prigrlit ću je kao najboljeg druga jer nema ljepšeg načina otići sa ovog svijeta nego slobodan, neobuzdan i divlji. Bez lanca i okova kao vuk!", poručio je Igrač s brojem šest.

Iza kulisa: Hoće li Karleuša pristati na zahtjev bivšeg Zmaja?

Nakon što se cijeli skandal vezan za švalerisanje s Jelenom Karleušom stišao, fudbaler i pjevačica su ponovo u žiži interesovanja zbog suđenja koje traje nakon tužbi zbog prijetnji ubistvom.

Defanzivac Anderlechta je, kako su mediji pisali, protiv Karleuše podnio krivičnu prijavu i dvije tužbe jer je ugrozila njegovu sigurnost, a za odštetu traži, ni manje ni više, nego dva miliona. Postoji opcija i da se sve izgladi, no pitanje je da li je pjevačica spremna da pogazi ponos i - izvini mu se.

"Zakon nalaže da na ročištu moraju da budu obje strane kako bi pokušale mirno da riješe spor. Za pomirenje je potrebno da druga strana uputi javno izvinjenje", kaže fudbalerov advokat Branislav Bogdanović i dodaje:

"Zasad je Jelenin izostanak opravdan jer je advokat priložio smrtovnicu njene nedavno preminule majke Divne. Objasnili su da nije spremna da učestvuje u postupku jer još nije prošlo 40 dana od smrti. Očekujemo da će se Karleuša pojaviti na sljedećem ročištu, koje je zakazano za 22. april. Ako tada ne dođe, automatski će se smatrati da ne želi pomirenje i kreće sudski postupak", objasnio je.

Prije nekoliko dana 'igrač s brojem 6' je u Prvi osnovni sud u Beogradu došao skockan od glave do pete, osmijeh s lica nije skidao, što se vidjelo i po fotografijama koje su objavili mediji iz Srbije.

Podsjetimo, postupak se ponajviše vodi zbog sporne objave na Facebooku koju je Karleuša objavila 14. januara.

Top Komentari

Benjamingst
Znaci bitna spotrska vijest... ili Sam ja na Klix ba mozda?
3 0
toolyo
Kad ćete prestati pisati o ovom govnaru? Čauševiću, serem ti se u pero i hraknem ti na novinarsku diplomu, ako je uopšte imaš!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi