Georgina mami uzdahe: Novom 'fotkom' servirala zanosne obline

Cura Cristiana Ronalda

Georgina mami uzdahe: Novom 'fotkom' servirala zanosne obline

O. Lekić

Djevojka Cristiana Ronalda, atraktivna Goergina Rodriguez, ne prestaje da oduševljeva svoje pratioce na društvenim mrežama.

Goerginu samo na Instagramu prati skoro osam miliona ljudi, pa stoga i ne čudi što svaka fotografija koju objavi izazove 'potres', pogotovo ako su u prvom planu njezine zamamne obline.

Da voli tjelovježbu Španjolka je pokazala i ranije, a sa svojim fanovima je sada podijelila fotografiju na kojoj vježba u baletnim papučama i pripijenim tajicama. Ispod fotografija koja je 'zaradila' više od 1,2 miliona lajkova mogli su se vidjeti brojni komentari, naravno svi su više nego oduševljeni njezinom linijom.

“Prekrasna”, “Kakvo savršenstvo”, “Fantastična”, “Kraljica”, “Wow”, komentarisali su. 

Goerginine objave pokazuju da je uopšte ne uznemiruju objave o njezinom dragom i silovanju s kojim se dovodi u vezu. Očito vjeruje Ronaldu da nije počinio ono što mu se stavlja na teret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije