8

Komentari (8)

user1585422815
Odlicna promocija za sve novoregistrovane igrace! Vase je samo da odete na sajt meridianbet.ba da se registrujete i ceka vas 10KM bonusa za kladjenje, aa pored toga dobijete i 50 besplatnih spinova i za prvi odigrani tiket ocekujte i do 40KM bonusa! Meridian je definitivno kuca najvecih bonusa! ?????
Div iz šehera
Logovao se poslao slike dok i sta sad kako do bonusa cekamo verifikaciju?
Majica
Ko se nije registrovao brzo na sajt meridianbet.ba, cekaju vas sjajni bonusi dobrodoslice!
Andrija1pd
Ekstra bonus dobrodoslice
Milana
Sjajna dobrodoslica za sve nove igrace! Sad je idealna prilika da se registrujete i ugrabite sve vrijedne nagrade koje nudi Meridian?
Majica
Registruj se i zgrabi bonus!
Sanja
Svi vole poklone, a Meridianbet voli da poklanja. Svi igrači koji se do kraja juna registruju na sajtu meridianbet.ba, dobijaju 10 KM bonusa za kladjenje- bez uslova!Zato,ko se nije registrovao,sto prije na sajt..Uz Meridian,nikada ne gubimo..
BECHA
Nikad lakse do bonusa, registracija u nekoliko koraka, bonus uplacen odmah. ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.