5

Komentari (5)

Dobojlija
On odavno nije Bosanac
Śmeker007
Pa nikad nije ni bio, roditelji mu iz BiH a on rodjen u Halleinu koji je oko 10ak km udaljen od Sbg..
gumenakita
Ono kad imas sve a nemas u glavi.Poznajem ga godinama,bio super momak,sta mu bude da sve ovo uradi.U Salzburgu ogromna vila i nekoliko stanova,mogao bi zivjeti kao car.
Śmeker007
Gdje u Salzburgu on ima ogromnu Villu, de mi samo to reci molim te i nista vise? Zivim od 1988 u Salzburgu, iz mjesta sam rodom odakle su mu roditelji, sredinom 90ih mu je otac "Redzo" ubijen isto zbog svakakvih radnji, al da Sanel ima Villu de ne pretjeruj molim te, kocka i droge ga unistile, pa lik visio u HATTRICKU... ;-) P.S. odgovori mi u kojem dijelu Salzburga on ima Villu de pls??
guber_90
Radujem se ovim sportskim vijestima na vasem portalu. Da vam dojavim da je bio i zemljotres u Albaniji, siguran sam da to mozete povezati sa nekim sportistom iz Albanije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.