Čuvena glumica iz filmova za odrasle ponudila utjehu očajniku: "Spremna sam da ti olakšam"
Foto - Instagram

Brandi spremna na sve

Čuvena glumica iz filmova za odrasle ponudila utjehu očajniku: "Spremna sam da ti olakšam"

Midhat Šljivak

Poznata glumica iz filmova za odrasle Brandi Love (49) ponudila je rame za plakanje čuvenom igraču američkog fudbala Tomu Bradyju.

Legendarni quarterback rastaje se od dugogodišnje partnerice Gisele Bundchen. Čitav svijet prati razvoj događaja oko njih i čini se kako je njihova sreća završena.

Brandi Love, 49-godišnja zvijezda filmova za odrasle, javno je ponudila Bradyju utjehu. Kaže da će mu biti rame za plakanje.

Ona je odlučila pozvati čuvenog igrača američkog fudbala u svoje krilo i spremna je na sve kako bi zaboravio Gisele.

"Dragi gospodine McDreamy (Tom Brady), žao mi je zbog razvoda. Vjerovatno je to najteža stvar za sve i jako težak period što se tiče finansijske strane", napisala je Love i nastavlja:

Oglasi

"Ako ti treba rame za plakanje i ako ti treba pomoć da se maksimalno opustiš - tu sam. Ja ti mogu pomoći. Dugo sam razmišljala kako i sad znam".

"Nisam veliki fan poze gdje je djevojka gore, ali za Toma Bradyja ću to učiniti", poručila je ova 49-godišnjakinja.

Brandi, čije je pravo ime Tracey Lynn Livermore, jedna je od najpoznatijih glumica iz filmova za odrasle u proteklih 20-ak godina.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbxxDJzrr_1/?hl=en[/instagram]

Ušla je u Kuću slavnih glumica koje se bave ovim poslom, ali bez obzira na svu popularnost, odlučila je ovog puta odigrati na kartu popularnosti Toma Bradyja kako bi se njeno ime ponovo pojavilo u javnosti.

Ponuda je svakako itekako atraktivna za mnoge, ali Tom Brady je ipak nešto drugo i teško da će prihvatiti ovu ponudu.

Oglasi