Sudar ramenima i nezapamćena bahatost čuvenog sportiste: "Više zaradim za dan nego ti za godinu"
Foto - Instagram

Plašio se zbog žene

Sudar ramenima i nezapamćena bahatost čuvenog sportiste: "Više zaradim za dan nego ti za godinu"

Midhat Šljivak

Velike sportske zvijezde često znaju biti i izuzetno bahate.

Dosta je primjera koji pokazuju ogromnu bahatost među njima, a iako to u proteklim godinama nije previše pokazivao, u toj grupi se našao i čuveni Tom Brady.

Dok mu se brak s čuvenom manekenkom Gisele Bundchen raspada, interesantnu priču donio je njen bivši dečko Scott Barnhill. On je s Gisele bio prije Toma, a prvi susret s čuvenim quarterbackom zauvijek će pamtiti.

U njihovom susretu Tom Brady je pokazao nezapamćenu bahatost, a Barnhill je ispričao šta se dogodilo na jednom eventu.

"Ja sam ulazio na događaj, a on ga je upravo napuštao. Sudarili smo se ramenima, a on se okrenuo i rekao mi: 'Zaradim više novca za jedan dan nego ti za čitavu godinu'", riječi su Scotta Barnhilla.

Oglasi

Tom Brady se očigledno osjećao ugroženim od strane bivšeg dečka njegove voljene Gisele s kojom je u braku od 2009. godine.

Skupa je ovaj par ukupno 16 godina. Međutim, ljubavi je došao kraj i par je navodno već podnio zahtjev za razvod.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdTCrWbO9zM/[/instagram]

Taj razvod bit će jedan od najskupljih svih vremena. Oboje su 'puni kao brod' i imaju poprilične cifre na bankovnim računima.

Tom Brady je 'težak' 250 miliona dolara, a atraktivna brazilska manekenka je još i bogatija i ima nevjerovatnih 400 miliona dolara.

Ipak, prema određenim informacijama jedini predmet spora između dvije strane bit će skupocjena vila u Miamiju vrijedna 17 miliona dolara. Oboje žele živjeti u njoj i vidjet ćemo kome će pripasti.

Oglasi