Kraj prelijepe porodične priče u svijetu sporta: Angažovali su advokate, povratka više nema

Ipak nije bila obična svađa

Kraj prelijepe porodične priče u svijetu sporta: Angažovali su advokate, povratka više nema

Haris Zilić

Nema više dilema, stigao je kraj velikoj ljubavi.

Poznati svjetski par Toma Brady i Gisele Bunddhen se definitivno razvode.

U proteklim mjesecima svjetski mediji su pisali kako par živi odvojeno, neki su govorili da je u pitanju samo malo žešća svađa među supružnicima, ali čini se da je ipak došao kraj.

Ovo je potvrdio i poznati par izjavivši za pojedine američke medije da su anagažovali advokate i da će se uskoro pokrenuti parnica.

U proteklim danima bilo je govora da žive sa novim partnerima što je na kraju bila samo medijska bomba. Tom i Gisele žive sami i odvojeno, a djeca su jedne sedmice kod Gisele, a jedne sedmice kod Toma.

Oglasi

Sada će glavno pitanje biti kako će se raspodijeliti jer su Tom i Gisele bili najgobatiji par u svijetu sporta.

Bogatstvo Toma Bradya iznosi oko 250 miliona eura, koje je zaradio tokom igračke karijere od ugovora i reklama, dok Gisele navodno ima bogatstvo oko 400 miliona eura koje je zaradila dok se bavila manekenstvom i glumom.

Ipak, pomenuti par čiji brak traje 13 godina mnogo toga je ostvario u braku i smatra se bračnom stečevinom. Tako je Brady dok je bio u braku sa Gisele zaradio oko 150 miliona eura, dok je Gisele zaradila oko 220 miliona eura prije svega od raznih reklama, ali i filmskih angažmana.

Dakle, kako stvari stoje u ovom slučaju oko 370 miliona eura bi bilo predmet podijele na sudu jer je pomenuti novac stečen tokom trajanja braka, a će svakako biti znaimljivo pratiti nastavak ove sapunice.

Oglasi

Jedno od glavnih pitanja na sudu u narednom periodu će biti i skrbništvo na djecom. Tom i Gisele su braku bili 13 godina braku i imaju dvoje djece Benjamina Reina (12) i Vivian Lake (9).

"Nažalost gotovo je, iako smo mnogi mislili da je u pitanju samo svađa i da će se pomiriti, oni su angažovali advokate i uskoro kreće parnica i borba na sudu. To je njihova konačna odluka", rekao je izvor blizak slavnom paru.

Brady je odlučio da završi karijeru kako bi se više posvetio porodici i supruzi. Ta vijest je obradovala Gisele, ali u međuvremenu nešto je dobro puklo između njih dvoje. Upoznali su se 2006. godine nakon "spoja na slijepo" koji su organizovali zajednički prijatelji.

Američki mediji pišu kako je njihov razvod vijest koja itekako probudila zanimanja u SAD-u jer nikad anisu dolazili u centar skanala, imali su miran porodičan život bez obzira na bogatstvo koje su ostvaril itokom karijera. Nije protekla utakmica na kojoj Gisele idjeca ne bi bodrili Toma, ali i tim lijepim momentima stigao je kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi