Procurili i dokumenti: Bolesni biznismen (30) sve što ima prepisao Neymaru, objasnio i zbog čega

Odlučio je sve ostaviti slavnom sunarodnjaku

Procurili i dokumenti: Bolesni biznismen (30) sve što ima prepisao Neymaru, objasnio i zbog čega

Edmir Škorić
Teme:

Brazilski napadač Neymar (31) je ponovo bio u vijestima, ali sada ne svojom odlukom ili po pitanju sporta. Ovaj put napadač PSG-a osvanuo je u brazilskim medijima jer mu je 30-godišnjak priznao da mu je oporučno ostavio svu imovinu te je čak pokazao i dokument koji to potvrđuje.

Kako prenosi portal Metropoles, brazilski biznismen, koji je samac i nema djece, otkrio je da ima zdravstvenih problema te da se na to odlučio zbog velike ljubavi prema nogometašu.

"Sviđa mi se Neymar, jako se poistovjećujem s njim. I ja patim od klevete i odnos koji ima sa svojim ocem me jako podsjeća na moj, sa mojim, koji je već preminuo. Ali prije svega znam da on nije kopač zlata, što je u današnje vrijeme jako rijetko", objasnio je mladi biznismen.

"Imam skoro 31 godinu, nisam baš dobrog zdravlja i, stoga, stvarno sam shvatio da nemam kome ostaviti ono što posjedujem i želim da to na kraju pripadne Neymaru", dodao je.

Nadalje je objasnio da ne bi želio ostaviti svoju imovinu i ostale stvari ljudima s kojima se ne slaže ili brazilskoj vladi.

Oglasi

“Ne bih volio da to ode nekome koga ne poznajem ili u ruke vlade. Pokušao sam to ustupiti Neymaru. Imam i neke predmete i porodične stvari”, izjavio je.

Objavljeni su i dokumenti u kojima je nepoznati mladi biznismen sve što ima ostavio slavnom napadaču. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Neymar zaista na kraju dobiti stvari koje su navedene u dokumentu. Zakonski će mu pripasti, a da li će on to ikada sve i uzeti, teško je reći, budući da mu zaista ništa ne fali.

Neymar ima jako bogat ugovor s PSG-om, igrao je godinama u Barceloni, a trenutno ga velikim novcem mame Arapi, konkretno Al Hilal iz Saudijske Arabije, no nije poznato hoće li se i on ovog ili sljedećeg ljeta odlučiti na odlazak u muslimansku zemlju.

Oglasi

Nedavno se Neymar javno izvinio svojoj djevojci Bruni Biancardi. U poruci objavjnoj na Instagramu upućenoj Bruni, koja je u petom mjesecu trudnoće, brazilski nogometaš izvinio se svojoj partnerici i njenoj porodici, kao i sinu kojeg očekuju, zbog prouzročene patnje i "nepotrebnog izlaganja".

"Primijetio sam koliko si bila izložena, koliko si patila sa svim ovim i koliko želiš biti uz mene. I ja uz tebe. Pogriješio sam. Napravio sam grešku prema tebi", poručio je napadač.

Napadač PSG-a odlučio je javno "opravdati neopravdano" smatrajući da "ako je privatna stvar postala javna, mora biti javna i molba za oprost".

U istoj poruci Neymar je rekao da želi i dalje biti uz Brunu, njegovu partnericu od prošle godine i s kojom, kako je naveo, sanja da dijeli život.

"Ne mogu se zamisliti bez tebe. Ne znam hoće li naše uspjeti, ali danas sam siguran da želim pokušati."

Oglasi

"Naša će svrha prevladati, naša ljubav prema našoj bebi će pobijediti, a naša ljubav jedno prema drugom će nas ojačati."

Neymar već je otac 11-godišnjeg Davida Lucce i rezultat je njegove veze s influencericom Carol Dantes.

Prethodnih dana, brazliski mediji su se raspisali o tome kako je Neymaru dozvoljena prevara i to uz tri uslova.

Kako se navodi igrač PSG-a mogao bi slobodno flertovati, pa čak i seksati se s drugim ženama (pod uslovom da nisu prostitutke) i to uz tri uslova: mora to činiti diskretno, koristiti kondom i ne ljubiti se u usta.

Ipak, nakon javne poruke izvinjenja i molbe za oprost izgleda da je Neymar odlučio da stane u kraj svom burnom životu i postane porodičan čovjek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi